EU projekti:

Projekt: Veća konkurentnost MSP-a i potpora informacijskom društvu RH IKT-om za poslovni proces izrade i izvedbe IKT seminara efikasnom online organizacijom i interakcijom s kupcima informatičke literature

Opis projekta: Projektom se povećava tržišna konkurentnost MSP-a uvođenjem novih poslovnih procesa, poboljšanjem postojećih, te integracijom s postojećim IKT-om. Uvodi se LMS (“learning management system”), dakle sustav upravljanja učenjem, koji je ujedno proizvodni poslovni proces i sustav upravljanja sadržajem i dokumentima, te se povezuje ss ERP-om poduzeća i postojećim bazama podataka (time se povezuje i s postojećim CRM-om s poslovnim procesima za promociju, prodaju i stanje na skladištu informatičke literature koji objavljuje Dobar plan d.o.o.Ciljevi i očekivani rezultati projekta: Implementirani novi poslovni procesi uz korištenje IKT tehnologija, objavljenja 3 tečaja u novom LMS sustavu.

Ukupna vrijednost projekta: 771.750,00 HRK Iznos koji sufinancira EU: 315.445,00 HRK Razdoblje provedbe projekta: od 1.7.2020. do 1.11.2021.

Kontakt osoba za više informacija: Tomislav Kotnik, direktor

 

 

Ime projekta: Online sustav za skupnu prednarudžbu udžbenika i stručnih knjiga

Opis projekta: Projekt je nova usluga korištenjem novog poslovnog modela i tehnologije - online sustav za skupno zaprimanje prednarudžbi za hrvatska izdanja udžbenika i stručnih knjiga koje su u malim nakladama neisplative.

Ciljevi i očekivani rezultati projekta: Pokrenut izdavački web sajt s online sustavom za skupnu prednarudžbu udžbenika i stručnih knjiga. Pokrenute "crowdfunding" naslova stručnih knjiga za skupno online prednaručivanje hrvatskog izdanja.

Ukupna vrijednost projekta: 270.462,51 kn

Iznos koji sufinancira EU: 96.000,00 kn

Razdoblje provedbe projekta: od 15.9.2017. do 15.10.2018.

Kontakt osoba za više informacija: Tomislav Kotnik, direktor

Izradu dijela internetske stranice sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj